Mladší žáci – 10.4.2022 – Tachov

Michal Novotný

V neděli 10.4. odehráli mladší žáci v Tachově svůj předposlední turnaj v sezóně.

V prvním zápase jsme po solidním výkonu porazili Slávií red 7:3. Po nervózním začátku, kdy jsme kupily chyby v rozehrávce z obrany jsme postupem času hru zpřesnili a začali si vytvářet spoustu šancí, které jsme dokázali proměnit v celkem přesvědčivé vítězství.

Ve druhém zápase jsme porazili domácí Tachov 3:1. Celý zápas jsme měli více ze hry, ale výraznějšímu vítězství bránila výborně chytající gólmanka domácích. V posledním zápase nás čekal nejtvrdší oříšek v podobě týmu Hurrican Karlovy Vary , který je zároveň nejlepším týmem soutěže. Bohužel prohra 0:11 pro nás byla až příliš krutá, protože jsme si vypracovali docela dost gólových příležitostí, ale asi jsme si přenesli střeleckou smůlu z předchozího zápasu. Oproti tomu Hurricáni využili každičký nedůraz v obraně ke skórování. Nutno dodat, že jejich individuální schopnosti byly na tuto věkovou kategorii na velmi vysoké úrovni.

Po zápase s Vary jsme se i přes vysokou porážku dočkali pochvaly od trenérů Hurricanů, kteří nás ocenili jako nejlepšího soupeře, kterého v turnaji potkali. Celkově převládá spokojenost s předvedenou hrou a se zapojováním nováčků do zápasů a radost nám udělal i benjamínek týmu Sam svými góly.