Mladší žáci – 2.12.2023 – Tachov

Karel Hencl

V sobotu 2.12. se mladší žáci vydali na dobrodružnou výpravu do Tachova, kde odehráli další turnaj přeboru mladších žáků.

V úvodním zápase s domácím Tachovem to bylo jedno velké trápení. Chyběl pohyb, spolupráce na hřišti a také chuť porvat se o vítězství což se projevilo na výsledku 3:9 ve prospěch Tachova. Po zápase jsme museli trochu zvýšit hlas v kabině a upravit složení útočných trojic.

V dalším zápase s Aší už bylo znát jisté zlepšení, začali jsme se lépe hýbat, měli jsme více ze hry, ale bohužel jsme nedokázali trefovat prostor brány. Bohužel to vyústilo v nešťastnou prohru 1:2. Tato prohra nás, ale nezlomila, naopak tým uvěřil, že hra jakou se prezentoval s Aší může nést ovoce a po dobrém výkonu se radoval z první výhry v sezóně proti Fbc Plzeň v poměru 5:3. V

posledním zápase s Jiskrou Domažlice byl tým už na vlně a přidal další vítězství při skóre 7:4.

Jako trenéři starších žáků nemáme při vlastním vytížení tolik možností koučovat naše naděje při turnajích, ale i přes počáteční nesnáze musíme konstatovat, že v týmu je spousta talentovaných dětí, které při dobrém nastavení a nabuzení na zápas jsou schopní v soutěži porazit kohokoliv. Na závěr bych rád poděkoval rodičům za pomoc s odvozem na turnaj, protože to v sobotu vyžadovalo odvahu a samozřejmě za podporu při zápasech 😊.