Přátelský zápas ve Stodě – Přípravka a Elévové

Petr Fekiač
Latest posts by Petr Fekiač (see all)
Dnes v rámci tréninku vyrazila přípravka a elévové na přátelský zápas do Stoda. Postavili jsme 3 trojky, stejně jako soupeř. V první hráli již ostřílení matadoři, druhou tvořilo dívčí trio a třetí dva nováčci doplnění o Sebíka. Se soupeřem jsme odehráli celkem 40 min. Nebyl důležitý výsledek, i když se skoro nezastavil ona pro nás přijatelných hodně 3. Všechny trojky se dohody zapojili stejně.
Ostřílený matadoři si vyzkoušeli hru se stejně starými kluky, měli čas si vyzkoušet kombinační hru. Soupeř nedal klukům na hřišti moc místa, a tak museli často přihrávkami a osobními souboji řešit složité situace. Většinou k našemu prospěchu.
Proti holkám nastupovala běhavá trojice soupeřů, holky tak museli rychle rozehrávat. Několik akcí bylo florbalově velmi povedených, i když ne vždy úplně úmyslně 😉.
3. trojku prověřila urputně bojující sestava soupeře. Naštěstí jsme dokázali fyzickou hru opětovat, do soubojů a vyhrávat je.
Celkově musíme pochválit za kombinační hru, nasazení na hřišti, urputnost při osobních soubojích. vyznamenali se také oba brankáři – Franta Dřevák v naší bráně a Milan Dřevěný v brance soupeře 😂. Protože ani nám ani soupeři brankář nedorazil, vystačili jsme si s dřevěnými figurínami. Kolikrát ale chytali lépe, než brankář z masa a kostí. Nebo to tak aspoň vypadalo.
Sestava: Sam M., Robin K., Tom B. – Martina N., Simča C, Bety H. – Sebík Š., Robin H., Honzík B
Domluvili jsme, že se se soupeřem zase potkáme a poměříme síly – příště na naší palubovce….