Mladší žáci – 24.4.2022 – Domažlice

Redakce
Soc. sítě
V neděli 24.4. zakončili mladší žáci na „domácí půdě“ v Domažlicích sezónu 2021/2022 třemi výhrami.
V prvním zápase jsme po tuhém boji porazili Slavii Plzeň red 4:3. V tomto zápase se nám herně moc nedařilo, vázla kombinace, soupeř byl v první půli rychlejší a silnější v osobních soubojích jeden na jednoho a proto jsme v poločase prohrávali 1:3. Po obrátce jsme přidali pohyb, obrana zlepšila přistupování k soupeři a po dvou slepených gólech jsme vyrovnali. Po vyrovnání jsme se nevyvarovali obří hrubice v obraně, kterou soupeř naštěstí neproměnil. Štěstí se na konec přiklonilo na naší stranu, kdy jsme po dobrém napadání za brankou donutily soupeře k chybě, kterou jsme proměnili ve vítězný gól.
Každá takhle vydřená výhra, když se nedaří je velmi cenná pro sebevědomí což se pozitivně projevilo v dalších dvou zápasech.
Nejdříve jsme si poradili s Interobalem Plzeň 7:1 a v posledním zápase sezóny s Tachovem 7:2, kdy už jsme předváděli celkem solidní kombinační florbal a závěr sezóny si patřičně užili.
Na závěr chci poděkovat Petrům Fekiačům a Pavlovi Táborskému za pořádání turnaje, rodičům za podporu a některým našim svěřencům hodně štěstí ve vyšších věkových kategoriích, kdy tenhle turnaj byl jejich poslední mezi mladšími žáky😊.