Starší žáci – 18.2.2023 – Domažlice

Michal Novotný

V sobotu jsme v hale Jiskry Domažlice pořádali domácí turnaj 3. koše.

Tentokrát jsme odehráli pouze 2 zápasy, protože tým Fbc Plzeň se s blíže nespecifikovaných důvodů dopředu omluvil a jeho zápasy byly kontumovány.

V prvním zápase jsme změřili síly s Jiskrou Domažlice, která se pravidelně pohybuje ve druhém koši. Z tohoto měření jsme nevyšli vůbec dobře a soupeři podlehli jednoznačně 1:9. V tomto zápase jsme byli oproti soupeři všude pozdě. Soupeř nás předčil fyzicky, individuální šikovností i herním projevem a ukázal, že pokud se výrazně nezlepšíme hlavně v kondici a individuálních dovednostech (práce s florbalkou, střelba, rychlost rozhodování na hřišti) bude pro nás 3. koš maximem.

Ve druhém zápase s Plzeňskými Gorilami to bylo při výhře 4:2 výsledkově radostnější. Bohužel nutno dodat, že zápas kvalitativně spadal spíše do 4. koše. Soupeř byl skoro celý zápas překvapivě pasivní a nám trvalo než jsme dokázali kluky probudit k větší aktivitě díky které jsme nakonec otočili skóre i zápas. Závěrem nutno poděkovat hlavně Petru Fekiacovi a Pavlu Táborskému za vzornou službu na časomíře 😊 a všem rodičům za podporu během zápasu.