Starší žáci – 5.2.2023 – Klatovy

Redakce
Soc. sítě

Starší žáci v neděli zavítali v rámci turnaje 4. koše do Klatov.

Na turnaj jsme vyrazili v oslabené sestavě z důvodu nemocí, lyžařských výcviků a atletických závodů. Do hry tedy vyběhlo 7 hráčů + brankář.

V prvním zápase s Interobalem Plzeň se nízký počet hráčů na střídání ještě neprojevil a zápas jsme zvládli vyhrát v poměru 8:3.

Do druhého zápasu s Slávistickými holkami jsme nastoupili bezprostředně po zápase s Interobalem. Zápas to byl vyrovnaný, bohužel nás trápila opět koncovka a místo aby jsme rychle vedli o dva, tři góly, tak skóre otevřel soupeř. Nám se dařilo náskok soupeře několikrát dorovnat, ale na každý gól jsme se strašně nadřeli. Vyrovnané skóre zlomil ve svůj prospěch soupeř pár vteřin před koncem po hloupě rozehrané standardce z naší strany na konečných 3:4. Bohužel v závěru utkání se již na hráčích projevovala únava a z toho plynoucí chyby.

Zápas s Klatovy byl v prvním poločase vyrovnaný, i když soupeř držel jedno gólový náskok, šance na vyrovnání byla. Ve druhé půli se začala projevovat únava a z toho plynoucí chyby zvyšovali rozdíl ve skóre na konečných 0:6. V obraně to ještě šlo, ale v útoku jsme ve druhé půli nic nevytvořili.