Starší žáci – 1.10.2022 – Domažlice

Michal Novotný

V sobotu 1.10. jsme v Domažlicích pořádali turnaj starších žáků za účasti týmů Fbc Plzeň, Gorily Tlučná a Fbc Sokolov.

Po předchozím víkendu bylo co napravovat. Bohužel se to úplně nepovedlo výsledkově, ale po návratu marodů došlo alespoň k hernímu zlepšení.

S týmy Fbc Plzeň a Gorily Tlučná jsme sahali po bodech ne-li po vítězství, ale v současné době nám chybí i větší sebevědomí dotáhnout zápas, ve kterém vedeme do vítězného konce. Proto se vždy na konci radoval soupeř, v prvním případě v poměru 3:5 a ve druhém ještě těsněji 2:3. Obzvlášť zápas s Fbc Plzeň byl náš nejlepší výkon v sezóně. Kaňkou je vysoká prohra se Sokolovem 2:9, kdy jsme se asi trochu zalekli hráčů soupeře, kteří byli ve směs o hlavu vyšší než naši hráči.

Tyto výsledky znamenají, že propadáme do 4. koše. Během turnaje došlo k nepříjemnému zranění našeho bývalého hráče Tomáše Řebouna, který skončil se zraněním v nemocnici a tímto mu přejeme brzké uzdravení a návrat na hřiště. Na závěr bych rád poděkoval Pavlu Táborskému a Matěji Henclovi za perfektně zvládnutou časomíru a pomoc s pořadatelstvím, dále mému parťákovi na lavičce Petru Fekiačovi ml. a všem rodičům za podporu