Hummel Open Game Brno 2022

Redakce
Soc. sítě

Ve čtvrtek odjelo družstvo starších žáků reprezentovat náš tým na největší turnaj ve florbale, který se koná v naší republice a to Hummel Open Game Brno. Bylo to pro ně vyvrcholení sezóny a i taková odměna za výkony po celou sezónu.

První zápas nás čekal ve čtvrtek v 17:30 hod. proti Šumperku. Z důvodu dopravní situace jsme na zápas dorazili až těsně před jeho začátkem a na výkonu to bylo poznat. Po zápase následovala večeře v přilehlé restauraci a video rozbor zápasu, který probíhal do pozdních hodin.

Druhý den po snídani následoval zápas proti Znojmu. Do prvního poločasu jsme vlétli velmi aktivně, kdy jsme soupeři stíhali a hra byla vyrovnaná. Po přestávce se pak skóre otočilo ve prospěch soupeře.

Večerní zápas proti favoritovi turnaje v naší kategorii nám dal vědět na čem je třeba pracovat. Večer následovala klasická večeře a porada před play off.

V sobotu začalo playoff a my jsme dostali za soupeře Mladou Boleslav. Prvních 7 minut bylo parádních ale pak se projevila větší zkušenost soupeře a naše účinkování v turnaji tímto zápasem skončilo. Odpoledne jsme dali relax v bazénu a návštěvu brněnských památek.

A v neděli nás čekala dlouhá cesta domů.

Trenér Karel zhodnotil turnaj takto: Tak jsme doma. Určitě jsme si to užili, strávili jsme 4 pěkné dny v Brně, kluci mají snad plno zážitků. Víme ,že výsledkově se nám nedařilo, důvod byl jasný, – mohli jsme jet a hrát soutěž mladších žáků, a tam bychom asi i něco uhráli, ale jet bez kluků st.žáků Lukáše Řebouna a Petra Müllera , kteří s námi celý rok trénovali, jsme nechtěli. A tak jsme hráli soutěž st. žáků. Věříme, že nám to hodně dalo a teď budeme makat a trénovat na další ročník. Přípravu začínáme soustředěním ve Kdyni. Díky všem Michalovi, Pavlovi a všem klukům i rodičům za podporu.

Z hlediska fanoušků jsme zažili krásný turnaj a kluci nasbírali plno zkušeností do dalších sezón.

Odkazy na naše zápasy:

pátek: https://www.youtube.com/watch?v=7QnL52RXyx8&t=13557s začátek zápasu v čase 02:53:00

sobota: https://www.youtube.com/watch?v=_Cch812qMMI začátek zápasu v čase 02:05:00