Přátelské zápasy – 22.3.2022 – Stod

Redakce
Soc. sítě

V úterý 22.3.2022 jsme místo tréninku vyrazili na přátelské zápasy do Stoda. Jeli jsme skoro všichni, takže věkově to bylo rozpětí od elévů až po starší žáky a zde je pár postřehů očima fanouška.

Trenéři svěřence rozdělili do dvou družstev – na zkušenější a začátečníky. Začátečníci hráli v nových dresech. Každé družstvo sehrálo dva tréninkové zápasy proti podobně sestaveným družstvům domácího soupeře.

Zápasy družstva, za které hráli naši benjamínci ukázali, že je před nimi ještě plno práce. Začátek v každém sportu znamená hlavně trénink a úspěchy v soutěžních zápasech pak určitě přijdou. Určitě je to však příslib do budoucna, kdy pokud chceme konkurovat v krajském přeboru nejlepším v pětkovém florbalu musíme mít minimálně dvě vyrovnané pětky.

Zápasy zkušenějšího družstva proti domácím, za něž nastoupili 3 hráči, kteří hájí barvy nejlepších družstev v krajském přeboru nebyly z naší strany moc povedené. Bylo vidět že tyto 3 hráči byli rozdíloví a kvalitou o třídu výše a to zejména technicky při práci holí. Alespoň však zápasy ukázali našim svěřencům, že lze ještě kvalitativně postoupit výše.

Závěrem lze konstatovat že přípravné zápasy nám ukázali jak na tom družstvo celkově je a v čem je nutné se zlepšovat.