Mladší žáci – 9.10.2021 – Slávie Plzeň

Karel Hencl
V sobotu 7.10. vyrazili naši mladší žáci na svůj první turnaj po skoro roční covidové přestávce.
Někteří si ani nestihli za 2 předcházející roky zahrát v elévech a skočili rovnou do soutěže mladších žáků.
Bohužel se tímto i značně snížil počet mladých sportovců v našem klubu a to se projevilo i na tomto turnaji, kdy v našich barvách bojovalo pouze 7 hráčů v poli a dva gólmani. Snad už do příštího kola vyrazíme ve větším počtu a budeme bojovat hlavně se soupeřem a ne s naší únavou.
V prvním utkání jsme se střetli hned s nejsilnějším soupeřem dne Slavii bílou. Prohráli jsme vysoko 1:8 . Výsledek je trošku krutý k tomu jak hra vypadala , ale nedá se nic dělat. Ve druhém zápase jsme porazili Interobal 4:2 – zápas nebyl moc aktraktivní pro diváky, chybělo mu tempo z obou stran. V dalším zápase jsme narazili na Tachov a prohráli 2:4 – zápas byl vyrovnaný, ale v závěru už nám došly síly. Někteří se dostali na střídačku za zápas 2x a to je velmi málo, protože ve florbale jde hlavně o rychlost a tu bez odpočinku nemáte. V posledním zápase jsme se utkali se Slavii reed a remizovali 3:3. Zápas velmi podobný tomu s Tachovem.
Celkové hodnocení turnaje : za nás trenéry spokojenost s předvedenou hrou. Kluci a slečna se snažili hrát opravdický florbal, kdy se snažili kombinovat , míčky vyvážet a ne jen vyhazovat někam zběsile do útoku. Takže florbalově dobrý ! Že nám docházely síly, s tím se nedá v tomto počtu nic dělati.
Super určitě je , že každý z hráčů nechal na palubovce 100% svých dovedností a schopností , to je velký příslib toho, že se budeme jen lepšit.
V první koši této soutěže nás pro příští turnaj udrželi : gólmani- Dan Duršpek, Michal Lepič, hráči v poli- Kačka Vartová, Tomaš Řeboun, Viktor Kaiser, Robin Kaiser, Vojta Táborský, Honza Lešek a Matouš Fejt.
Trenéři Michal Novotný a Karel Hencl .
Díky za dobrý zážitek.