Elévové – 25.2.2023 – Horšovský Týn

Karel Hencl
V sobotu jsme pořádali turnaj elévů u nás v horšovskotýnské hale. Nakonec přijeli jen 3 soupeři.
Bohužel Slavie a Florbalová akademie se musela z důvodu nemoci odhlásit. Proto se nakonec hrálo 2 x 11minut, aby si dětičky co nejvíce zahrály.
V prvním zápase náš šestičlenný tým + golman prověřil soupeř z Horaždovic. Zápas to nebyl moc běhací ,ale u nás se přeci jen našli štírkové, kteří se nenechali tempem ukolébat a jeli si své tempíčko a díky tomu jsme Horaždovice porazili.
Dalším našim soupeřem byly Gorilky z Plzně. Soupeř rychlý a šikovný na florbalce. Měl jsem strach, jak se s tímto soupeřem naši reprezentanti popasují a nakonec musím říct, že se  o výsledek prali a nedali svůj skalp zadarmo. Sice jsme prohráli, ale určitě jsme to nevzdali. Škoda že se nám nepodařilo vstřelit aspoň jeden gol – šance jsme si určitě vypracovali.
V závěrečném klání jsme narazili na Klatovy. Zápas to byl vyrovnaný a napínavý až do konce.
Trenér i několikrát promíchal sestavu. Nakonec  i to pomohlo k tomu, že jsme Klatovy porazili rozdílem dvou branek a zaslouženě jsme na turnaji obsadili krásné druhé místo.
Gratuluji všem našim borcům k úspěšnému turnaji a doufám , že příště už vás bude více do hry, že se nám marodi dají dohromady a budou bojovat po boku svých kamarádů v barvách GO-GO Horšovský Týn !!!!