Poslední turnaj Elévů

Petr Fekiač
Latest posts by Petr Fekiač (see all)

Konec sezóny zavál tým elévů 15.4. do Rokycan. Čekalo nás 5 zápasů a do souboje vyrazila sestava Eliáš Kocáb hájící branku, před ním v obraně Martina Nedvědová, Robin Kaiser, Lukáš Pivoňka, Robin Havlík a rozehrávku soupeře napadala Bety Havlíková a Sam Mundil. První zápas v 8 ráno proti Rokycanům nám nevyšel až tak moc co se skóre týká, ale herně to bylo lepší. Obstřelovali jsme branku soupeře a pokaždé chybělo pouze několik centimetrů. Druhý zápas proti tradičnímu soupeři Klatov vypadal dost podobně. Herně vyrovnané, ale zase to prostě nespadlo. Třetí zápas byl proti nejsilnějšímu soupeři – týmu Karlových Varů. Ubránili jsme jejich nejsilnější zbraň, vytočení se zpoza branky. Další zápas proti Slávii Plzeň skončil plichtou. Vyrovnaný zápas plný akcí na obou stranách. Poslední zápas  sezóny proti Horažďovickým holkám skončil vítezstvím a 0 na našem kontě.

Dnes jsme si jeli den hlavně užít, užít si to, že vlastně tato parta kluků a holek naposledy hrála v této sestavě soutěžní zápas. Užít si florbalu, hrát si….

A co nás čeká? Do konce dubna si dáme od Florbalu pauzu a tréninky budou plné her a zábavy, pohybovky, opičí dráhy, soutěže. A potom se naplno vrhneme do trénování na letní turnaj, kam pojedeme – Dobruška Open Air, kde jeden zlepšit naše loňské umístění…

A děkujeme za podporu rodičů, bez kterých by to nešlo!!!!