Starší žáci – 11.12.2021 – Toužim

Karel Hencl
Naši starší žáci vyjeli do Toužimi. Zajímavostí je, že jsme letos ještě neodehráli turnaj ve stejné sestavě.
V prvním zápase jsme porovnali síly s hráči z Klatov. Když jsme hned asi v první minutě vedli 2:0, tak jsme podlehli dojmu, že to dnes bude jednoduché. Opak byl pravdou, Klatovy brzo srovnali krok a dostali se do vedení , pak začalo přetahování  o výsledek. Soupeř nám v půlce druhé části odskočil , naši hráči nezvyklí v této soutěži prohrávat už neodpověděli a byla z toho první prohra v soutěži 7:12.
Nedělali jsme z toho velkou tragédii a připravili se na další zápas proti svěřencům našeho odchovance Vojty Kuneše. Trošku jinak poskládané trojky si s FBC poradily dobře a na konci svítilo na ukazateli skóre 16:3 v náš prospěch. Chuť napravit zaváhání z prvního zápasu probudila dravce lačné po vítězství.
Hned jsme nastoupili proti Toužimi, ale už bez Tomáše Boudy, který byl pro tento zápas uvolněn z rodinných důvodů (nějaká velká párty doma). Jako už obvykle sliboval tento zápas přestřelku. I když jsme jejich nejlepší hráče úplně neuhlídali a podařilo se jim nastřílet do naší branky 10 gólů, zatížili jsme konto soupeře góly 18-ti a zápas vyhráli.
Sestava – gólman : Duršpek
Hráči v poli : Vartová, Bouda, Řeboun T., Řeboun L.,Kaiser V., Nedvěd