Mladší žáci – 17.11.2021 – Tachov

Redakce
Soc. sítě

Na státní svátek dne 17.11.2021 odehráli mladší žáci turnaj v Tachově za účasti týmů FBŠ Slávie Plzeň red, Interobalu Plzeň a pořádajících Karlových Varů.

První zápas proti Slávii jsme začali vlažně a skóre se přelévalo postupně ze strany na stranu. V druhém poločase jsme zlepšeným pohybem a rychlejšími přihrávkami začali dominovat a zápas jsme získali ve svůj prospěch.

Souboj s Interobalem nevybočil ze série předchozích zápasů s tímto soupeřem. Několik kombinací bylo povedených.

Karlovy Vary proti nám nastoupili s 13 hráči v poli a pověstí nejkvalitnějšího soupeře. První poločas se naši hráči hrdinně bránili a vytvořili si i několik šancí, které se bohužel nepodařilo proměnit Skóre se zastavilo v poločase na údaji 0-2. Bohužel druhý poločas nám již nevyšel dle představ a fyzické síly rychle ubývali.

Celkově se turnaj dámě a klukům povedl a všichni zjistili na jakých věcech je třeba při tréninku ještě více pracovat. Škoda negativní kaňky na závěr v publiku.

Slovo trenéra:

Dnes mladší hráči odehráli sváteční turnaj v Tachově. V prvním zápase jsme porazili Slavii Plzeň red 6:4, když jsme se z první šance ujali vedení, které nám záhy po sérii našich chyb soupeř sebral, ale po zlepšení kombinační hry a hlavně důrazu v osobních soubojích jsme zápas otočili. Ve druhém zápase s Interobalem Plzeň šlo hlavně o to, jak překonat zhuštěný střed obrany soupeře, což se hlavně ve druhém poločase kombinací dařilo a zaslouženě jsme vyhráli 9:1. V posledním zápase jsme narazili na Hurricány z Karlových Varů a byl to zatím asi nejtěžší soupeř s jakým jsme letos hráli. Soupeř velmi dobře kombinoval v pohybu a i když naši hráči dali do zápasu maximum postupem času se soupeř začal střelecky prosazovat a nakonec z toho byla možná až příliš krutá prohra 0:8. I přesto si přejeme víc zápasů s takto těžkými soupeři, protože takové zápasy nás i přes prohru dokáží posouvat dopředu.

Sestava: Dan D. – Tomáš Ř, Kačka V., David C., Vojta T., Honzík L., Tomáš B., Viktor a Robin K.