Přátelské utkání – 30.6.2020 – FbŠ Slavia Plzeň

Redakce
Soc. sítě

Dne 30.6.2020 vyrazilo zdravé jádro týmu elévů a mladších žáků k přátelskému utkání do Plzně. Po příjezdu jsme nervozně postávali před halou s otázkou, kdo nakonec přijede. V šatně se sešlo 5 hráčů, kteří vyrazili do utkání proti plzeňské Slávii. Hrálo se 5 x 10 minut. Z důvodu nižšího počtu hráčů nás Slávia do každé části posílila jinou pěticí hráčů.

Naši hráči byli naposledy spolu na hřišti začátkem března a to ze začátku bylo trošku znát. Po trošku nervozním začátku se však na hřišti rychle rozkoukali a vzpomněli si jak to na hřišti v březnu vypadalo. Některé kombinace byly nádherné a i když třeba koncovka nevyšla tak bylo znát že si kluci na hřišti rozumějí. Některé zázračné zákroky našeho brankáře Dana jim dodávaly sebevědomí.  Při účasti našich hráčů na hřišti se většinou hrálo před brankou soupeře a gólově se prosadili všichni. Florbal jsme hrát nezapomněli.

Slovo trenéra Michala Novotného: Kluci mě udělali radost. Zápasová pauza nebyla skoro znát. Svoje minizápasy v drtivé většině vyhrávali a myslím, že si možnost opět zahrát florbal v hale užili.

Sestava: Dan Duršpek – Tomáš a Lukáš Řebounovi, Viktor Kaiser, Petr Müller

A to byla asi poslední tečka za letošní podivnou sezónou.

Všichni se uvidíme na prázdninovém kempu či letošní novince – příměstském táboru.