Zápasy přípravky v Plzni

Petr Fekiač
Latest posts by Petr Fekiač (see all)

V sobotu 25.1. vyrazila poměrně nečekaně do boje naše přípravka. Nakonec deset svěřenců bylo připraveno vyrazit. Ale v den srazu se sešlo šest statečných. Ostatní vyřadila nemoc nebo jiné již předem naplánované aktivity. Pět zápasů bylo náročných, ale v porovnáním s minulým turnajem v Tachově byl výkon kluků a holek úplně někde jinde.
Minulý turnaj jsem raději ani nekomentoval, ten se opravdu nepovedl. Ale teď naopak. Zápas s Tachovem skončil v nás neprospěch 2:1, ale ovlivnil to rozhodčí, který ukázal že rozehráváme volný úder, přitom ale míček rozehrál soupeř. Po zápasu chybu přiznal a my si toho vážíme. I on se učí.
Druhý zápas s letos nejlepším týmem Slavie Plzeň skončil nakonec remízou. O výsledek jsme se se soupeřem přetahovali celý zápas a nakonec remíza byla tou nejlepší možnou pro oba týmy a spravedlivou.
Tým Rokycan byl posledním z týmů hrající celou soutež. Bohužel i jejich tým poznamenala nemoc a byl pro nás snadnou kořistí. Výhra byla z pohledu výsledku jasná, ale stála za ní perfektní hra kluků a holek.
Dále jsme na turnaji potkali dva Open Týmy, které hrají florball jako koníček. Proto jsem klukům a holkám řekl, že pokud bychom vedli o více gólů, nebudeme střílet další, aby je to tolik nemrzelo. Oba zápasy jsme vyhráli a soupeřům jsme popřáli mnoho úspěchů a pokroků ve florbalovém životě.
Do střeleckých statistik se zapsali někteří poprvé a měli z toho velikou radost! A ti ostatní také. Super výkon!!!