Elévové – 19.1.2020 – Rokycany

Redakce
Soc. sítě

V neděli 19.1.2020 těsně před obědem vyrazilo družstvo elévů na odpolední turnaj do Rokycan. Byly naplánovány čtyři těžké zápasy s celky z popředí celkové tabulky. Postupně jsme měli odehrát zápasy s Tlučnou, Tachovem, Rokycany a FbC Plzeň.

Vyrazili jsme téměř v kompletní sestavě a plni odhodlání.

V prvním zápase proti třetímu týmu tabulky TJ Tlučná nám první minuty trvalo než jsme se na hřišti rozkoukali. Pak se ovšem roztočil náš střelecký kolotoč. Soupeře jsme porazili 7:1.

Následovala delší přestávka ve které trenér předal taktické rady a tým nastoupil proti lídrovi soutěže Florbal Tachov modří. Nejlepší výkon v turnaji, plný pohybu, přihrávek, napadání soupeře po ztrátě míčku. Zvítězili jsme 8:1. Z předvedeného výkonu měli všichni radost. Od hráčů, přes trenéra až po rodiče.

Po další přestávce následoval zápas proti domácím FBC Rokycany. V prvním poločase jsme měli plno šancí, ale střelecké štěstí jsme neměli. Současně se sirénou na konci prvního poločasu jsme inkasovali vyrovnávací gól na 2:2. Po krátké taktické poradě v přestávce jsme na soupeře vlétli a když se vrátilo i střelecké štěstí na konci zápasu svítilo skóre 9:2 v náš prospěch.

Do posledního zápasu proti FbC Plzeň black jsme sebrali poslední zbytky fyzických sil a soupeře přehráli 14:2.

Celkové hodnocení turnaje je pozitivní, ale protože je stále co vylepšovat, nelze usnout na vavřínech a dál na sobě pracovat.

Děkujeme hráčům že dělají radost trenérovi. A samozřejmě i rodičům, kteří v hledišti oslavují každý gól s hráči na hřišti.

Sestava:

FbC GO-GO elévové

# Hráč Post G A TrM
1Duršpek DanielBrankář000
3Řeboun TomášÚtočník000
5Cihlář DavidÚtočník000
17Táborský VojtěchObránce000
20Steidl DavidÚtočník000
25Bouda TomášObránce000
25Fejt MatoušÚtočník000
32Kaiser ViktorÚtočník000
34Vartová KateřinaObránce000
99Lepič MichalBrankář000

Trenér: Karel Hencl