Starší žáci v Karlových Varech – 10.11.2019

Karel Hencl

V neděli 10.11.19 jsme si přivstali a v časných ranních hodinách vyrazili do Karlových Varů v nezvyklém počtu 13-ti hráčů. Čekali nás souboje s týmy z  Plzně a Karlových Varů v krásné hale míčových sportů.

GO-GO – FB Hurrican Karlovy Vary WHITE 6:3
První zápas jsme nastoupili proti domácímu týmu, který nás v posledním zápase hladce porazil 4:0. Ačkoliv naši hráči vypadali značně rozespale, tak jsme dokázali v polovině první půle vést 3:0. Soupeř snížil v průběhu druhé půle po naší nedůslednosti na 3:2, ale vzápětí jsme znovu odskočili na rozdíl tří branek a to zápas rozhodlo. Konečně jsme si po sérii sedmi proher mohli dopřát chuť vítězství.

https://fis.ceskyflorbal.cz/index.php?pageid=2519&onlycontent=1&record_id=265184&type=1

GO-GO – FbC Plzeň white 3:4
S Plzeňským týmem jsme se střetli již potřetí a byl to opět velmi vyrovnaný zápas. V první části padali branky na obou stranách, ale byli jsme to my, kdo neustále dotahoval skóre až se nám nakonci první půle podařilo srovnat. Druhá polovina nabídla řadu šancí a nakonec dle známého sportovního přísloví nedáš-dostaneš se po naší gólové šanci radoval soupeř.

https://fis.ceskyflorbal.cz/index.php?pageid=2519&onlycontent=1&record_id=265610&type=1

GO-GO – Florbalová škola Plzeň oranžoví 2:5
Zápas, který jsme chtěli vyhrát, nám od začátku nevyšel. Nechali jsme soupeře, aby si s námi dělal co chtěl a jen jsme na něj obdivně koukali. První půli jsme zaslouženě prohráli 0:4. Do druhé půlky jsme nastupovali s  tím, že již nenecháme ze sebe dělat kužele a začneme bojovat. To se povedlo i díky přesilové hře. Druhá půlka nabídla mnoho slibných šancí, ale gólman hostů byl skoro neprůstřelný a přestože jsme druhou půli vyhráli, zápas se rozhodl již v té první.

https://fis.ceskyflorbal.cz/index.php?pageid=2519&onlycontent=1&record_id=264973&type=1