Poprvé jako mlži!!!

Petr Fekiač
Latest posts by Petr Fekiač (see all)
První letošní turnaj znamenal pro naše mladší žáky ostrý nástup do nové kategorie. Hlavně, když je polovina týmu mladšími žáky a ta druhá s florbalem začíná nebo je ještě elévem. Proto jsme od prvního turnaje nečekali nic převratného. Čekal nás tým Klatov, Domažlic, Slavie Plzeň (která má v tomto věku tři družstva) a Rokycany (které nasazují dvě party).
Výsledky byly pro nás tentokrát nedůležité. Chtěli jsme do týmu začlenit úplného nováčka – Sebastiana – a také sehrát dohromady trojky pro příští turnaje. Bylo hodně patrné, že jsme mladý tým, že soupeři jsou silnější a v osobních soubojích jsme až na výjimky propadali. Na druhou stranu nás potěšila rychlost, kde ti, o kterých to víme, byli soupeřem vyrovnaným.
Do obrany jsme nasadili zkušenější – Robin Kaiser a Martina Nedvědová. Ve předu jako otravná moucha provokovali soupeře David Vlasák a Sebastian Gabriel. Střed hřiště a pomoc vpředu i vzadu obstarával Samuel Mundil a Robin Havlík. Trojky spolu fungovali a v průběhu turnaje se zlepšovali a poslední zápas už dával smysl. Branku hájil Eliáš Kocáb a Bety Havlíková. Potřebujeme totiž někoho do branky i pro mladší….
A cíle dál? Sehrávat trojky na tréninzích tak, aby za 14 dní o sobě kluci a holky věděli tak, jak to bylo ke konci loňské sezóny. Nováčky chceme naplno zapojit a příští rok přihlásit pětkový florbal… ale do té doby se budeme rvát v trojkovém jako lvi!