Zpravodajství se zápasu Stržů…

Petr Fekiač
Latest posts by Petr Fekiač (see all)
Dnes jsme odehráli domácí zápasy přeboru starších žáků. Bohužel se nemohl představit tým Klatov ze zdravotních důvodů, přejeme jim hodně zdaru…
Proto po odehrání zápasů s plzeňským FBC a Toužimí jsme rozlosovali hráče do třech týmů a zahráli si proti nově vzniklým týmům.
První zápas s FBC začal několika přesnými zásahy z naší strany, které mimo střelby z dálky doplňovala i kombinační hra. V poločase, kdy jsme hráče přehrávali jsme vedli 9:3. V druhé polovině to vypadalo ale úplně jinak. Plzeň se vrátila do hry a chvílemi to vypadalo, že kluci doplněni o jednu slečnu, jsou s vedením spokojeni a ukázala se síla soupeře. Celkovým skóre 13:7 jsme sice soupeře přehráli, ale druhá polovina nás trochu zklamala, hlavně nasazením. Za první si zaslouží tým pochvalu a jedničku s hvězdičkou. Na obou stranách byli k vidění zajímavé momenty i zásahy brankářů…
Toužim dorazila se třemi trojkami do pole. Toužimští ukázali svoji šikovnost a ujali se vedení. Rychle jsme ale vyrovnali a poté se ujali vedení. Opět bylo k vidění mnoho hezkých kombinací na obou stranách zakončených střelou na branku. Na naší straně se do kombinací zapojovali všichni a bylo vidět, že hráči o sobě na hřišti ví a u hry přemýšlí. Toužimští měli řadu šikovných dětí, i z jejich strany byly k vidění zajímavé momenty. První polovinu jsme vyhráli 10:4 a celkově se skóre zastavilo na 16:8.
Během třetího zápasu FBC s týmem Toužimi nás hodně překvapil brankář plzeňských a i přes nasazení Toužimi FBC přetlačila výsledek ve svůj prospěch 14:9.
Přejeme soupeřům šťastnou cestu domů a těšíme se na další zápasy, tentokráte snad již v plném počtu….
Fotky budou později….