Soustředění Capartice 2021 je za námi…

Petr Fekiač
Latest posts by Petr Fekiač (see all)
Za sebou máme soustředění našeho klubu, které letos nebylo v hale, ale probíhalo na chatě Spartaku Klenčí v Caparticích. Děkujeme za možnost pobít a užít trochu jiný společně strávený čas.
Počasí nás více než trápilo a předpověď slibovala déšť od rána do večera a zataženo s deštěm od večera do rána. Proto jsme naplánovali zábavné aktivity ve vnitřních prostorech.
 
Pro 4 dopolední tréninky nám Základní škola v Klenčí propůjčila halu, která nám dovolovala si po dlouhé době sáhnout na florbalový míček. Děkujeme.
 
Jedno dopoledne jsme kluky a jednu slečnu odvezli do Sportcentra Hojda v Domažlicích, kde je čekal poměrně náročný kruhový trénink, po kterém někteří nezvedli svoji vlastní ruku….bylo vidět, že jeli naplno. Po dvě odpoledne jsme zařadili přípravné zápasy s Domažlickou Jiskrou, kde se ukázalo, že oba týmy mají šikovné děcka 🙂 a výsledek nebyl ale vůbec důležitý. Jednou jsme vyměnili florbalové náčiní za bowlingovou kouli a strávili dvě hodinky koulením.
 
Vrcholem odpolední zábavy byla hodina a půl na LaserGame v Domažlicích, kdy i přes drobné kolize při běhání v bludišti všichni přežili ve zdraví. I přes to, že se jejich počítadlo zásahů zastavilo na několika desítkách.
 
Pravidelnou sprchu děcek bývá někdy těžké docílit a proto dvě návštěva bazénu jsou více než povinností. Ale protože po nás v bazénu nezbyla ani jedna masná skvrna, byly naše obavy týkající se hygieny milné.
 
Večery zaplnili hry ve společenské místnosti, při kterých náš až bolelo břicho smíchy. Hry z oblíbeného pořadu Partička jsou skvělou inspirací. Jeden večer bylo sice chladno, ale nedeštivo. Tak jsme si po tmě v lese zahráli šipkovanou. Snad se do chaty vrátili všichni a zatím nikdo nehlásil, že by nedostal dítko dom 🙂
 
Kluci a slečno, díky vám za super týden…už se těším na další 🙂
 
Video z akce bude snad o víkendu. Potřebujeme ještě fotky a videjka od ostatních… zveřejníme na Facebooku týmu…