Hummel Open Game Brno 2022

Redakce
Soc. sítě
Latest posts by Redakce (see all)

Ve čtvrtek odjelo družstvo starších žáků reprezentovat náš tým na největší turnaj ve florbale, který se koná v naší republice a to Hummel Open Game Brno. Bylo to pro ně vyvrcholení sezóny a i taková odměna za výkony po celou sezónu.

První zápas nás čekal ve čtvrtek v 17:30 hod. proti Šumperku. Z důvodu dopravní situace jsme na zápas dorazili až těsně před jeho začátkem a na výkonu to bylo poznat. Po zápase následovala večeře v přilehlé restauraci a video rozbor zápasu, který probíhal do pozdních hodin.

Druhý den po snídani následoval zápas proti Znojmu. Do prvního poločasu jsme vlétli velmi aktivně, kdy jsme soupeři stíhali a hra byla vyrovnaná. Po přestávce se pak skóre otočilo ve prospěch soupeře.

Večerní zápas proti favoritovi turnaje v naší kategorii nám dal vědět na čem je třeba pracovat. Večer následovala klasická večeře a porada před play off.

V sobotu začalo playoff a my jsme dostali za soupeře Mladou Boleslav. Prvních 7 minut bylo parádních ale pak se projevila větší zkušenost soupeře a naše účinkování v turnaji tímto zápasem skončilo. Odpoledne jsme dali relax v bazénu a návštěvu brněnských památek.

A v neděli nás čekala dlouhá cesta domů.

Trenér Karel zhodnotil turnaj takto: Tak jsme doma. Určitě jsme si to užili, strávili jsme 4 pěkné dny v Brně, kluci mají snad plno zážitků. Víme ,že výsledkově se nám nedařilo, důvod byl jasný, – mohli jsme jet a hrát soutěž mladších žáků, a tam bychom asi i něco uhráli, ale jet bez kluků st.žáků Lukáše Řebouna a Petra Müllera , kteří s námi celý rok trénovali, jsme nechtěli. A tak jsme hráli soutěž st. žáků. Věříme, že nám to hodně dalo a teď budeme makat a trénovat na další ročník. Přípravu začínáme soustředěním ve Kdyni. Díky všem Michalovi, Pavlovi a všem klukům i rodičům za podporu.

Z hlediska fanoušků jsme zažili krásný turnaj a kluci nasbírali plno zkušeností do dalších sezón.

Odkazy na naše zápasy:

pátek: https://www.youtube.com/watch?v=7QnL52RXyx8&t=13557s začátek zápasu v čase 02:53:00

sobota: https://www.youtube.com/watch?v=_Cch812qMMI začátek zápasu v čase 02:05:00