Elévové – 2.2.2020 – Horšovský Týn

Redakce
Soc. sítě

V neděli 2.2.2020 nastoupili naši elévové k domácímu turnaji. Systémem, který snad nikdo nechápe, jim byly určeni soupeři FbC Plzeň black, SK Jiskra Domažlice a Florbalová škola Plzeň bílí. Před začátkem se k nám donesla zpráva, že FbC Plzeň nedorazí, pravděpodobně jejich řady prořídly důsledkem chřipkové epidemie. Trenéři se tedy domluvili, že se bude hrát systémem každý s každým dvoujkolově. Prní zápas do soutěže a druhý jako přátelský.

Před turnajem se nás sešlo devět včetně dvou brankářů. Trenér tedy během všech zápasů sestavu kombinoval a reagoval aktuálně na situaci na hřišti.

První poločas proti SK Jiskra Domažlice jsme odehráli dobře. Po rychlých přihrávkách jsme se dostávali k zakončení, které se také dařilo. Na začátku druhého poločasu jsme polevili a nechali soupeře vstřelit pár gólů. Po důrazné promluvě trenéra jsme se vrátili ke své kombinační hře a skóre se zastavilo na čísle 9:3 v náš prospěch.

Před druhým utkání naše borečky trenér v šatně varoval, že druhý soupeř Florbalová škola Plzeň bílí  je lepší a jakékoliv zaváhání by mohlo znamenat porážku. Toto si všichni zapamatovali a výkon v druhém soutěžním utkání byl stoprocentní od začátku do konce. Výsledek zněl 14:1 pro Fbc GOGO.

Další zápasy již probíhali jako přátelské a v nich naši elévové také uspěli.

Celkový dojem z domácího vystoupení je velice pozitivní. Naše hra byla kombinační se spoustou krásných přihrávek. Kluci a slečna pochopili, že přihrávky jsou cestou k úspěchu. Některé souhry by se dali nominovat do soutěže akce roku. Střelecky se také začíná dařit. Celkem jsme nastříleli v neděli 40 gólů.

Trenér Karel Hencl celý turnaj shrnul slovy „Dnes super výkon„. Nelze však usnout na vavřínech, musíme postupovat dál a dál.

Jsme přece GOGO

Sestava:

FbC GO-GO elévové

# Hráč Post G A
1Duršpek DanielBrankář00
3Řeboun TomášÚtočník00
9Cihlář DavidÚtočník00
20Steidl DavidÚtočník00
22Lešek JanÚtočník00
25Fejt MatoušÚtočník00
32Kaiser ViktorÚtočník00
34Vartová KateřinaObránce00
99Lepič MichalBrankář00

Trenér: Karel Hencl