Elévové 22.1.2023

Petr Fekiač
Latest posts by Petr Fekiač (see all)

Dnešní vystoupení elévů znamenalo, kromě zápasové premiéry pro nováčka Dana, i velkou porci pro všechny. Do sestavy se po dlouhé době vrátila Simona, která má florbal jako doplněk k atletice, kde jinak válí… U nás se ale neztratila a byla pevnou součástí druhé lajny.

První dva zápasy jsme zvládli a soupeře jsme porazili. A musíme říct, že nasazení nebylo stoprocentní. Prvního soupeře, plzeňské FBC jsme porazili 2.0 a Eliáš tak udržel další čisté konto v sezóně. I když to neměl tak náročné, protože se soupeř ke střele moc často nedostal. Druhý zápas skončil v náš prospěch 3:2 a soupeř Slavia Plzeň Red náš skalp nezískal.

Další dva zápasy hájil branku Kuba, který se snažil. Nebylo to jednoduché, protože oba soupeři mají starší děti a dokázali nás přetlačit. Oba soupeři, jak Horažďovice, tak FBC modří startovali jako Open team. A i přes veškerou snahu jsme oba zápasy prohráli.

Na další zápasy nastoupil do branky opět Eliáš. Holky z Plzeňské Slavie držela nad vodou hlavně brankářka, která jim skvěle zachytala a nám se ji nepodařilo přetlačit. A tak jsme při útočné snaze zapomínali bránit a prohráli 5:0. Posledním zápasem byl souboj s Klatovským týmem. Výsledek 5:1 ovlivnil mimo jiné i to, že to byl již šestý zápas a naše chyby.

Celková bilance dvě výhry a dvě prohry s týmy přihlášenými do soutěže je sice uspokojivý výsledek, ale… Hodnocení hráčů napoví proč ale.

Celkově ale musíme říci, až dokážeme všechny soutěžní zápasy odehrát se stejným nasazením a v tempu jako první dva, tak…..to teprve uvidíte!!!