Přípravka po turnaji v Plzni

Přípravka – Plzeň – 2.11.2019

Redakce
Soc. sítě
Druhý turnaj přípravky jsme odehráli v hale 28. ZŠ v Plzni-Lobzích. Trochu jiná sestava a hlavně jiní soupeři.
Florbalová škola oranžoví byl tým „větších“ kluků a s lepší týmovou hrou. Ale naši se nenechali zastrašit a nejdříve individuálně a potom i týmově se nám povedlo dostat do vedení. Pak jsme trochu ubrali a to nejen kvůli nasazení ale také tím, že jsme hráli tak, abychom na hřišti si vyzkoušeli hru se všemi z týmu, a zápas se zdramatizoval. Ale  podpora ze střídačky a perfektní výkon na hřišti znamenal naše těsné vítezství.
Druhý zápas bez odpočinku a proti nám Slavie Plzeň red. Tým, se kterým jsme minule prohráli. Dnes se hra naštěstí vyvíjela jinak a konečné skóre bylo odrazem hry na hřišti. Stále jsme hráli tak, abychom se hrou bavili a užili si to… Byli jsme překvapeni rozdílným vývojem zápasu teď a minule. Ale i tak jsme soupeřovi poděkovali za perfektní zápas.
Poslední zápas po dvouzápasové pauze proti nám postavil tým FbC Plzeň. Skóre se přelévalo z jedné strany na druhou a i vlivem výměny brankáře, pro kterého to byla první zápasová zkušenost na tomto postu, jsme se nevyvarovali několika chybiček. Soupeř odskočil do dvoubrankového vedení. Poslední minutu a půl jsme na hřiště nasadili taktiku „chceme dát gól“ a kluci a jedna slečna při získání míčku šli hned na soupeřovu branku. Bohužel se nám nepovedlo snížit na rozdíl jedné branky a na více již bohužel nebyl čas.
Sestava: Martin Bouda, Tomáš Bouda, Martina Nedvědová, Robin Kaiser, Martin Echtner, Marek Radošický, Dušan Heidler, Tomáš Holeček
Domů jsme si tak domů přivezli hlavně cenné zkušenosti a také pár věcí, na kterých musíme zamakat. Tak na tréninku.
Jo, a bonbony dostanete na úterním tréninku. Tak doražte!!