Elévové 21.9.2024 Klatovy

Redakce
Soc. sítě
Latest posts by Redakce (see all)

Elévové mají za sebou první boje v krajské soutěži

21.9.2024 jsme v šesti do pole a jedním gólmanem vyrazili do Klatov. Ti byli také naším prvním soupeřem a tento zápas nám měl ukázat úroveň soupeřů. Ujali jsme se vedení a dlouhou dobu také odolávali nájezdům soupeře, gólman čaroval a nám se nedařilo vsítit druhý gól. Ani když jsme branku soupeře ostřelovali. Bohužel jedna z mála chyb, kdy se naše obrana při protiútoku rozestoupila a postavila tak soupeři dálnici k naší brance, vedle k vyrovnání. Remíza byla také na ukazateli po konci zápasu.

Další zápas proti plzeňské Slavii Grey byl, co se výsledku týká, v naší režii. Brankář udržel své první čisté konto a výsledek byl pro nás překvapením. Protože v prvním zápase hrál soupeř úplně jiný florbal, než s námi. Jedině dobře.

Třetí zápas proti většinou nováčkům v dresu Florbalové Akademie Plzeň skončil vítezstvím 9:2. Obdržené góly nás mrzí, protože soupeř byl hratelný a góly padly po naší chybě nebo lenosti. Naopak nás potěšila řada kombinací a nápadů, které vypadali z tribuny moc hezky.¨

Poslední zápas proti sušickým vydrám byl také pod naší taktovkou a 13:2 v náš prospěch svítilo na konci utkání. Opět kombinace i individuální výkony na naší straně byly plusem, kterým pomohlo nedůrazné bránění soupeře.

Celkově tedy úspěšný den a to jsme ještě nebyli v plné sestavě!